WebInnsyn brukerveiledning

Adressesøk

Søk etter en adresse ved å skrive inn gatenavnet. Du kan også ta med husnummer og bokstav. Trykk enter eller klikk på "søk" og søkeresultater kommer fram. Der kan du klikke på ønsket adresse for å vise den i kartet. Hvis det er kun et resultat av søket, vil kartet oppdateres automatisk.

Eiendomssøk

Du kan søke etter gårdsnummer, bruksnummer og festenummer. Det holder med bare gårdsnummeret, men du kan da få veldig mange treff. En liste med aktuelle treff blir presentert og du kan klikke på et av dem for å vise eiendommen i kartet.

Søkeresultatet viser hvor mange teiger som tilhører hver eiendom. Etter å ha valgt en eiendom blant søkeresultatene blir alle tilhørende teiger markert i kartet. Hvis det er flere enn en teig, kan du klikke på en av dem for å zoom'e til kun den.

Stedsnavnsøk

Skriv inn de første bokstavene i et stedsnavn for å få en liste med treff. Hvis du skriver hele stedsnavnet og det er kun ett treff blir stedet vist i kartet automatisk.

Eiersøk

Dette er kun tilgjengelig for brukere med spesielle rettigheter. Tips: Personnavn er registrert på formen "Etternavn Fornavn", så du bør søke med etternavnet først.

Interessepunkt (Points of interest)

Bruk rullegardinmenyene for å gå til spesielle steder i kartet. Kartet oppdateres automatisk etter at du har valgt sted. Stedet blir markert med et symbol og navnet tegnet på kartet.

Noen steder har egne hjemmesider. Navnet vises i såfall med en blå farge og du kan klikke på det for å åpne hjemmesiden i et nytt vindu.


Til toppen av siden Valid XHTML 1.0!